Η Κωνσταντίνα Τζατζά είναι ψυχολόγος, εκπαιδευόμενη στην οικογενειακή συστημική ψυχοθεραπεία, απόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και με μεταπτυχιακές σπουδές στη Ψυχολογία Παιδιού και Εφήβου στο Πανεπιστήμιο του Leiden στην Ολλανδία. Είναι κάτοχος άδειας άσκησης επαγγέλματος της Ψυχολόγου.

Ολοκλήρωσε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Βασικές Αρχές Ψυχοθεραπείας Παιδιών και Εφήβων,  Συμβουλευτικής Γονέων και Οικογενειακής Θεραπείας» στο Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής Ανατολικού Τομέα Θεσσαλονίκης. Αυτή τη στιγμή εξειδικεύεται στη Συστημική Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία στο Ινστιτούτο Συστημικής Σκέψης και Ψυχοθεραπείας. Τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με ιδιωτικά κέντρα παρέμβασης και θεραπείας παιδιών και εφήβων στη Θεσσαλονίκη όπου παρέχει υπηρεσίες όπως: ατομική ψυχοθεραπεία παιδιών και εφήβων, συμβουλευτική γονέων, μαθησιακές εκτιμήσεις, χορήγηση ψυχομετρικών εργαλείων, ψυχοεκπαίδευση, ομάδες παιδιών, ενώ παίρνει και μέρος σε διεπιστημονικές συναντήσεις της θεραπευτικής ομάδας. Έχει εργαστεί σε δημόσια νηπιαγωγεία της Θεσσαλονίκης στο πρόγραμμα «Υποστήριξη σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης από Ψυχολόγους και Κοινωνικούς Λειτουργούς για την αντιμετώπιση των συνεπειών του Covid-19». Επιμορφώθηκε στην «Ειδική Αγωγή & Διαπαιδαγώγηση σε Νευροαναπτυξιακές & Αισθητηριακές Διαταραχές» στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ είναι κάτοχος πτυχίου γραφής και ανάγνωσης του συστήματος Braille.

Μετά τις βασικές σπουδές της, ολοκλήρωσε την πρακτική της άσκηση στο 1ο ειδικό δημοτικό Θεσσαλονίκης, όπου παρείχε ψυχολογική και κοινωνική στήριξη σε παιδιά με αναπηρία, σύνδρομο Down, αυτισμό και άλλα σπάνια σύνδρομα.

Κατά τη διάρκεια των μεταπτυχιακών της σπουδών, ολοκλήρωσε την πρακτική της άσκηση στο Ελληνικό Σχολείο της Ουτρέχτης, όπου ύστερα παρείχε εθελοντική εργασία συντονίζοντας εργαστήρια συναισθηματικής ανάπτυξης για παιδιά προσχολικής ηλικίας. Παρακολουθεί πλήθος σεμιναρίων και συνεδρίων, καθώς η συνεχής επιμόρφωση είναι σημαντική για εκείνη όπως και η διαρκής παρακολούθηση της εξέλιξης της επιστήμης της ψυχολογίας. 

Το ιδιωτικό της γραφείο βρίσκεται στην οδό Τσιμισκή 19, όροφος 4ος. Δέχεται κατόπιν ραντεβού.

Πραγματοποιεί και διαδικτυακές θεραπευτικές συνεδρίες μέσω skype.

Τηλ. Επικοινωνίας: +30 6981921450